Torkil Laursen, Kom med på holdet #2

Det er en offentlig hemmelighed, at vi i Torkil Laursen A/S er en lille smule kønnere i gennemsnit end vores kollegaer i branchen. Men bortset fra det er vi meget almindelige. Vi består af mænd og kvinder i alle aldre… og det er lige, som det skal være. De unge har meget at lære de ældre, og indimellem kommer der også guldkorn ud af munden på de gamle hønisser.

Hvad laver du dog her?
En dag spurgte vi vores medarbejdere, hvorfor de i grunden dukker op på arbejdet hver dag… Her er nogle af de svar vi fik:

”Som nyuddannet er det en gave at få fingrene i mange forskellige opgaver indenfor renovering og energi. Samtidig er det nemt at samle viden op, så jeg bliver aldrig overladt helt til mig selv, selvom jeg allerede er ret selvkørende. Jeg kan også godt lide, at der er kontant afregning mellem medarbejderne, så vi griner meget i løbet af en dag.”
Mads S. Rasmussen, VVS-ingeniør

”For mig er det arbejdsmiljøet, der får mig glad afsted hver morgen. Her er en meget uhøjtidelig stemning, og jokesene sidder løst, men er altid afleveret med et kærligt glimt i øjet. Samtidig er der en meget høj faglighed, som er nem at bringe i spil, fordi husets størrelse betyder, at alle har godt styr på hinandens kompetencer.”
Harald Jensen, VVS-ingeniør

”Fagligt er det stor villighed til at dele viden, og man kan altid få sparring på en opgave. Man mærker også, at det er en virksomhed med mange år på bagen. Der er enormt meget viden at trække på fra medarbejdere, der har været længe i firmaet, og ikke mindst et omfattende arkiv over gamle sager.”
Caroline Gamain-Nørgaard, Konstruktionsingeniør

Vi kunne ikke have sagt det bedre selv

Husk at tjekke vores aktuelle jobopslag, hvis du selv vil med på holdet eller kender en, der vil være en del af et hus, hvor man spiller hinanden gode.

Om Torkil Laursen

Torkil Laursen A/S er et mellemstort rådgivende ingeniørfirma grundlagt i 1957 med tre fagområder: bærende konstruktioner, VVS- og elinstallationer. Vi leverer en bred vifte af ingeniørydelser og services til kommuner, boligorganisationer, virksomheder og private – blandt andet inden for byggeri, energi, indeklima, skimmelsanering og bæredygtighed. Hovedkontor i Tåstrup og med kontor i Ringsted fra efteråret 2022.