TL’s konstruktionsafdeling har igennem de seneste 10 år bestået af ca. 10 medarbejdere +/-

Konstruktionsafdelingen består aktuelt af følgende medarbejdere:

  • Ingeniørgruppe på 5 konstruktionsingeniører.

  • Konstruktørgruppe på 5 bygningskonstruktører.

  • 1 Teknisk assistent/designer.

Ingeniørgruppen

udfører beregninger og projekter for bærende konstruktioner i forbindelse med nybygninger, til- og ombygninger samt renovering af alle typer af bygninger herunder boliger, institutioner og erhvervsbygninger samt sports- og svømmehaller m.v.

Projekterne udføres i samarbejde med eksterne arkitekter og internt i samarbejde med installationsafdeling samt konstruktørgruppen.

Ingeniørgruppen udfører alle typer certificerede konstruktionsopgaver.

Konstruktørgruppen

udfører projekter for nybygning, tilbygning og ombygning samt renovering af boliger og institutioner. Renovering af tage, facader, udskiftning af vinduer/døre samt indeklima og skimmelundersøgelser. 1 og 5 årseftersyn for Byggeskadefonden, syns- og skønssager samt brandrådgivning.

Konstruktørgruppen har Certificeret Brandrådgiver BK2 og Skimmelekspert som udtager og udfører analyser af skimmelprøver på tegnestuen.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Bygherrerådgivning kan hurtigt vise sig at være din bedste investering. Vi kan sikre, at du er på forkant under hele processen, så du får det optimale ud af din investering og undgår fejl og forsinkelser.

Vi kommer gerne med en specifik plan for, hvad du kan få ud af vores bygherrerådgivning, og kan levere referencer på lignende projekter.

Hos os får du rådgivning og sparring i øjenhøjde – Her er du i trygge hænder!