Torkil Laursen A/S

Lang historie og lys fremtid

​Firmaet Torkil Laursen A/S blev skabt af civilingeniør Torkil Laursen tilbage i 1957. Siden er det gået stærkt, og vi er i dag omkring 25 dedikerede medarbejdere.

Dengang Torkil Laursen besluttede sig for at etablere en ingeniørvirksomhed, bestod arbejdsopgaverne primært af kommunale byggerier så som folkeskoler, børneinstitutioner, plejehjem, idrætsbygninger og gymnasier. Kort efter kaster virksomheden sig også over boligbyggeri, og Torkil Laursen må løbende hente nye kræfter til virksomheden for at holde trit med arbejdsopgaverne.

Vores værdier
  • Vi bruger den nødvendige tid på projekterne

  • Vi udarbejder altid projekter af høj faglig kvalitet

  • Vi har et fagligt miljø med en uformel omgangstone

  • Vores medarbejdere er selvstændige og fleksible

En tid med stærke alliancer

I de følgende årtier går det kun fremad for Torkil Laursen. Udviklingen får ekstra fart, da virksomheden op gennem 80’erne indgår alliancer med samarbejdspartnere inden for anlæg, energiplanlægning og naturgasforsyning. Det indebærer også, at virksomheden bliver involveret i projekter uden for landets grænser.

I dag rådgiver vi primært om kommunale bygninger, boligbyggeri, medicinalindustri, erhverv, skimmelsvamps-renovering, energioptimering, bæredygtighed og indeklima.

Torkil Laursen nu og fremover

Vi har tætte og årelange samarbejdsrelationer med mange forskellige bygherrer, arkitekter, developere og entreprenører, så vi kan hjælpe vores kunder helt i mål. Vores vision er at være i konstant udvikling på et bæredygtigt grundlag, så vi til hver en tid kan yde den optimale rådgivning til vores kunder.

Ledelsen består i dag af Peter Steeskov og Henrik Fuglbjerg-Svendsen, som begge er partnere i virksomheden.

SPØRGSMÅL

Torkil Laursen A/S

Klovtofteparken 2
2630 Taastrup

Garnisonen 42
4100 Ringsted

T: +45 43 99 40 00
E: tl@torkil-laursen.dk

Henrik Fuglbjerg-Svendsen

UDVIKLING- OG SALGSCHEF
AFD. LEDER INDEKLIMA & MILJØ

Peter Steeskov

ADM. DIREKTØR OG AFD. LEDER INSTALLATIONER

Fra vision til gennemtænkte løsninger

I Torkil Laursen ved vi, hvad der skal til for at realisere dit næste projekt. Vi kan kort sagt styre dit projekt fra start til slut og sikre det en høj kvalitet i hver en krog.