I Torkil Laursen har vi mange års erfaring med at udarbejde tilstandsrapporter i høj kvalitet. Vores specialister ved præcis, hvor de skal tjekke for at afklare bygningens tilstand.

Vi går analytisk og målrettet til værks, når vi udarbejder din tilstandsrapport. Uanset, om det drejer sig om en rapport for en lille eller stor ejendom, kan du være sikker på, at rapporten tager afsæt i solid faglighed.

En rapport du kan bruge til noget!

Vi lægger vægt på personlig rådgivning i tæt dialog med dig som kunde. Og vi har altid en pragmatisk og løsnings-orienteret tilgang til opgaven, så du får klare svar på bygningens svagheder, samt hvordan du udbedrer dem bedst muligt. Vores specialister gennemgår bygningen for brud, lækager, svækkelser, deformeringer, revner og deciderede ødelæggelser og bruger deres mangeårige erfaring med forskellige byggerityper til at pege de ‘ømme’ punkter ud. Derefter får du et overslag over, hvad det koster at udbedre og forebygge skader… og fx gøre bygningen mere energivenlig i samme ombæring.

Få ren besked – lad os udarbejde en tilstandsrapport til din boligforening, erhvervsbygning eller offentlige bygning!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Bygherrerådgivning kan hurtigt vise sig at være din bedste investering. Vi kan sikre, at du er på forkant under hele processen, så du får det optimale ud af din investering og undgår fejl og forsinkelser.

Vi kommer gerne med en specifik plan for, hvad du kan få ud af vores bygherrerådgivning, og kan levere referencer på lignende projekter.

Hos os får du rådgivning og sparring i øjenhøjde – Her er du i trygge hænder!