Der er både gode økonomiske og etiske grunde til at investere i bæredygtighed. Vi har mange års erfaring inden for energioptimering og ved, hvad der kan lade sig gøre – og hvad der kan betale sig at investere i.

Den teknologiske udvikling inden for energiområdet er i rivende udvikling. Det er ikke mindst en konsekvens af den store samfundsmæssige fokusering på at udlede mindre C02 og samtidig opnå energibesparelser. Energioptimering, bæredygtigheds- og livscyklusvurderinger er integrerede dele i vores projektering. Vi tænker det altid med ved nybyg og kan også integrere det i ældre ejendomme.

EN AF VORES SPIDSKOMPETENCER

Vi foretager energirenoveringer af erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner, boligselskaber samt private ejendomme. Står du over for en renovering, bør du tage os med på råd. Vi viser dig mulighederne for markedets mest energieffektive tiltag og lægger beregningerne frem, så du kan træffe de bedste beslutninger

EFFEKTIV ENERGIRENOVERING

For os handler energidesign om at bruge selve bygningen til at minimere behovet for energi til belysning, opvarmning og køling. Vi inddrager blandt andet bygningens placering på grunden, brug af solceller, opsamling af regnvand og grønne tage i tanken om energidesign. Målet er at optimere effektivt og miljørigtigt, så du får mest muligt ud af din investering. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Indeklimasimuleringer ved hjælp af BSim2000

  • Vurdering af ressource- og energibesparende foranstaltninger

  • Analyse af bæredygtighed

  • Livscyklusvurderinger

  • Renovering og udskiftning af ventilationsanlæg

  • Konvertering til energibesparende og miljøvenlige anlæg

  • Klimaskærmsoptimering

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Bygherrerådgivning kan hurtigt vise sig at være din bedste investering. Vi kan sikre, at du er på forkant under hele processen, så du får det optimale ud af din investering og undgår fejl og forsinkelser.

Vi kommer gerne med en specifik plan for, hvad du kan få ud af vores bygherrerådgivning, og kan levere referencer på lignende projekter.

Hos os får du rådgivning og sparring i øjenhøjde – Her er du i trygge hænder!