Etablering af nye laboratorier og produktionskøkken.

DTU Science Park er Danmarks førende deep tech-community. Stedet, hvor nye standarder sættes, og fremtiden skabes. DTU Science Park er summen af mere end 300 dynamiske virksomheder og mere end 4.500 forskere, iværksættere, forretningsudviklere og initiativrige ansatte.

Hos firmaet Bioneer, et innovativt firma som arbejder med Life Science Solutions i DTU Science Park står Torkil Laursen for projektering af alle ingeniørfag i forbindelse med etablering af laboratorier i stueplan på vestfløj, etablering af nyt produktionskøkken for 90 pers. og ny indretning af kantine på 1. sal i vestfløj.

Projektet omfatter projektering af ny laboratorieventilation og ventilation for produktionskøkken. 

Ny belysning i alle områder samt ombygning af afløbs, vand og varmeinstallationer. I terræn etableres ny kloak for produktionskøkken.

Ombygningen foregår under trange bygningsmæssige forhold og med denne installationstunge opgave kræver det en høj grad af koordinering af de tekniske installationer med bygherre og arkitekt.

Torkil Laursen udfører ingeniørrådgivning for alle installationer som også omfatter følgende:

  • Konstruktioner, gasarterne ilt og nitrogen, Procesudsugning, Komfortventilation, Rumtrykstyring, Elinstallationer samt automatik. 

DATA

Klient: Bioneer
Bygherre: DTU Science Park
Periode: 2023
Formål: Etablering af nye laboratorier og produktionskøkken.
Ydelser: Omfatter projektering og tilsyn af alle ingeniør discipliner.

Kontakt os for yderligere oplysninger: