Orient Plads 1, 2150 Nordhavn Kontor- og mødefaciliteter, 800 kvm. Omfatter registrering, projektering og fagtilsyn med konstruktioner, VVS, ventilation, el-installationer og belysning.

Det gamle havneområde ved Nordhavn har gennemgået en markant transformering fra frihavnsområde til attraktivt bolig- og erhvervsområde. 

Det er her på toppen af Pakhus 54, at denne reference har sin geografiske placering og som omhandler totalrenovering af de eksist. kontorfaciliter, der blev etableret ved en udvidelse og anvendelsesændring i 1980´erne af det oprindelige vaskeri og strygeri fra 1954, der fra pakhusets opførelse.

Projektet er en totalrenovering, hvor der etableres et storrumskontormiljø med mødefaciliteter og køkken samt toilletter. Alle indvendige overflader fjernes og facaden etableres med store glaspartier fra gulv til loft. Tagkonstruktion efterisoleres. Der etableres komfortventilation og der etableres nyt varmeanlæg, afløbs- og vandinstallation samt ny elinstallation og belysning.

Torkil Laursen har haft ansvar for alle ingeniørdiscipliner og kommer til at udføre fagtilsyn i udførelsesfasen.

DATA

Projekt: Pakhus 54 – PH54 tagetage
Bygherre: By & Havn
Periode: 2023
Formål: Orient Plads 1, 2150 Nordhavn Kontor- og mødefaciliteter, 800 kvm.
Ydelser: Omfatter registrering, projektering og fagtilsyn med konstruktioner, VVS, ventilation, el-installationer og belysning.

Kontakt os for yderligere oplysninger: