Renovering af historiske pakhus for By & Havn

Pakhusene på Sundmolen har en unik historie som tidligere knudepunkt for handelen i København. Deres ombygning til moderne kontorlokaler er en del af Nordhavns transformation til en moderne og bæredygtig bydel. Og Torkil Laursen har været med på rejsen.

KOMPROMISLØS KVALITET I HVER EN KROG
Med pakhusenes oprindelige arkitektoniske særpræg i tankerne skulle renoveringen både bevare den historiske atmosfære og opgradere faciliteterne til moderne standarder. By & Havn ønskede at skabe et inspirerende og funktionelt arbejdsmiljø af de godt og vel 800 kvm. med et indbydende udemiljø.

”På toppen af Pakhus 54 er det oprindelige vaskeri transformeret til eksklusive Penthouse-kontorlokaler i førsteklassesmaterialer med en betagende udsigt over Orientbassinet. Renoveringen omfattede samtlige installationer for at sikre maksimal komfort og funktionalitet”, fortæller Henrik Fuglbjerg-Svendsen, som har været ansvarshavende ingeniør fra Torkil Laursen på sagen.

FOR DET KRÆSNE PUBLIKUM
Det færdige resultat er særdeles imponerende. Her får man Nordhavns mest eksklusive kontorlokaler i stilfuld arkitektur, der fusionerer historisk arv med moderne luksus. Denne transformation understøtter Nordhavns vision som en dynamisk og bæredygtig bydel for virksomheder, der søger en arbejdspladsoplevelse i absolut særklasse.

By & Havn fortsætter med at lede an i udviklingen af innovative og attraktive lokaler i Nordhavn – og vi glæder os til at hjælpe med at realisere nye projekter.

Om Torkil Laursen

Torkil Laursen A/S er et mellemstort rådgivende ingeniørfirma grundlagt i 1957 med tre fagområder: bærende konstruktioner, VVS- og elinstallationer. Vi leverer en bred vifte af ingeniørydelser og services til kommuner, boligorganisationer, virksomheder og private – blandt andet inden for byggeri, energi, indeklima, skimmelsanering og bæredygtighed. Hovedkontor i Tåstrup og med kontor i Ringsted fra efteråret 2022.