Erfaren Konstruktør som gerne vil være herre i sine egne projekter – hos os løber du selv med bolden fra start til slut.

I Torkil Laursen søger vi en erfaren Konstruktør. Du kommer til at arbejde bredt med vores mange projekter og får en meget afvekslende hverdag med en stor kontaktflade.

Vi praktiserer en meget flad organisation, hvor sparring med kolleger er omdrejningspunktet. Her er der rig lejlighed til at få prøvet ens ideer af.

Opgavetyperne spænder meget vidt. Det kan være alt fra projektering eller renovering af kontor- eller bolig bygning, til en tagrenovering eller vinduesudskiftning.

Fælles for dem alle er, at vores kunder forventer du meget praktisk anlagt og er klædt på til at vurdere byggetekniske discipliner som fx brand og fugttekniske forhold.

Vores kunder har stor tillid til os, og forventer du enten har svar på nærmest alt, eller at du kan få det hjemme på tegnestuen.

I konstruktionsafdelingen er vi pt. 5 konstruktører og 5 ingeniører med højt fagligt niveau, som giver rig mulighed for sparring om alt mellem himmel og jord.

Her arbejder du med alle faser i projekterne

Som vores nye Konstruktør kommer du til at indgå i alle projektets faser – lige fra de første ideer i konkurrencefasen til afleveringen af det endelige byggeri. Du får projektlederansvar for forskellige typer og størrelser af opgaver og kommer til at arbejde på tværs af projekterne. Det indebærer blandt andet daglig sparring med gode kollegaer og løbende kontakt til både bygherre, entreprenører og arkitekter.

På tegnestuen har vi tekniske assistenter som tager hånd om CAD-arbejdet. Tegner du selv i Autocad eller Revit. er du også velkommen til at gøre det.

Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job blandt yngre og erfarne kollegaer. Efteruddannelse, god løn efter kvalifikationer, madordning, kulturklub og massørordning er blot noget af det, der gør os til en attraktiv arbejdsplads.

Det er dig vi søger, hvis…

  • Du er uddannet Konstruktør med en praktisk tilgang til projekterne
  • At du står meget stærkt i den praktiske del og meget gerne med håndværksmæssig baggrund
  • Har 3-10 års erfaring

Vi har mange specialer og hjælper alle typer kunder

I Torkil Laursen leverer vi en bred vifte af ingeniørydelser og service til private, boligorganisationer, kommuner og erhverv. Vi beskæftiger os blandt andet med byggeri, energi, indeklima og bæredygtighed.

Vi har brede fagkompetencer og specialer, som gør os til en attraktiv samarbejdspartner og stærk leverandør af rådgivning. For øjeblikket består vores team af 25 medarbejdere, men vi har travlt, så vi forventer, at flere snart kommer til.

Om Torkil Laursen

Torkil Laursen A/S er et mellemstort rådgivende ingeniørfirma grundlagt i 1957 med tre fagområder: bærende konstruktioner, VVS- og elinstallationer. Vi leverer en bred vifte af ingeniørydelser og services til kommuner, boligorganisationer, virksomheder og private – blandt andet inden for byggeri, energi, indeklima, skimmelsanering og bæredygtighed. Hovedkontor i Tåstrup og med kontor i Ringsted fra efteråret 2022.