En stor familie med plads til forskellighed

Et godt arbejdsmiljø handler både om at blive fagligt udfordret og om at trives med kollegaerne. Vi er sammen mange timer om dagen, så det skal være sjovt og rart at være på arbejde. Velkommen til et uhøjtideligt hus med forkærlighed for tør og god humor.

Er du god, så graver vi gerne dybt i lommerne

Vi ved af gode grunde ikke, hvad du får i løn i dag, men vi går langt for at sikre os gode medarbejdere, så meget taler for, at vi kan give dig mere. Og hvis du i perioder løber ekstra stærkt og må lægge ekstra timer i at nå en deadline, giver vi dig 25 % ekstra i timen.

Du tager bare hele kagen, hvis du kan spise den

Hos os bliver du ikke ansvarlig for en del af projektet, som det ofte er tilfældet i store ingeniørvirksomheder. Her løber du med bolden fra start til slut i projektet. – På vejen får support fra gode kollegaer, når du har brug for det.

Hvis det fungerer for dig, fungerer det for os

Vi har forskellige ønsker til arbejdslivet, og hos os kan du få det, som du vil have det. Så længe du klarer dine opgaver, er der ikke et øje tørt. Vi er – i al ubeskedenhed – nok landets bedste arbejdsplads for dig, som har været i gamet længe og nu ønsker mere tid til flere gode ferie eller ture i sommerhuset med ægtefællen.

Vi kan stave til bureaukrati, men bruger det ikke

Vores arbejde er kompliceret nok i sig selv, så der er bestemt ingen grund til at gøre det mere kompliceret med rigide arbejdsgange. Vores organisation er fladere end pergamentpapir, og det er altid den bedste idé, der vinder – også når den kommer fra praktikanten.

Ikke for at prale, men tal lyver som bekendt ikke

Vi har virkelig mange kollegaer, som har været i huset i mange år. Over 40 % af medarbejderne har været her i mere end 10 år, og ud af dem har mere end hver anden været her i mere end 20 år. Det synes vi fortæller en god historie – og du siger bare til, hvis du vil have den udfoldet af en medarbejder.

Hvad er det unikke ved at arbejde i Torkil Laursen?
”Jeg tror, størrelsen er en stor fordel, fordi jeg som medarbejder får lov til at arbejde med mange flere emner, end man gør i større virksomheder. Jeg er med i hele processen i et projekt, lige fra planlægning til udførelse. Det kan selvfølgelig være udfordrende på et personligt plan, fordi jeg indimellem skal have mange bolde i luften, men belønningen er dejlig konkret, fordi man kan se og føle på resultatet af ens arbejde. I Torkil Laursen er der et fladt hierarki og nul kassetænkning. Har man mod på det, får man al det ansvar, man vil have.”

Harald Jensen, VVS-ingeniør - 5 år hos Torkil Laursen

Hvad er det bedste ved at arbejde her?
”For mig er det arbejdsmiljøet, der får mig glad afsted hver morgen. Her er en meget uhøjtidelig stemning, og jokesene sidder løst, men er altid afleveret med et kærligt glimt i øjet. Samtidig er der en meget høj faglighed, som er nem at bringe i spil, fordi husets størrelse betyder, at alle har godt styr på hinandens kompetencer. Vi er altid ambitiøse med de opgaver, vi løser, og det passer godt til mit temperament, at vi gerne går et ekstra skridt for at levere de bedst mulige løsninger til kunden.”

Harald Jensen, VVS-ingeniør 5 år hos Torkil Laursen

Hvorfor bør man overveje at komme med på holdet?
”Fordi man kommer til en rar og fleksibel arbejdsplads med masser af muligheder for at lære en masse. Her er der ikke nogen, der går og putter med deres viden. Vi arbejder tæt sammen om opgaverne, og selvom vi har travlt, kan man altid få sparring fra dygtige kollegaer. Endelig vil jeg fremhæve husets beliggenhed. Det er nemt at komme til og fra – også i myldretiden.

Harald Jensen, VVS-ingeniør 5 år hos Torkil Laursen